Diabetes opskrifterMad

Citronkylling på græskarbund


Ingredienser | 4 personer

kyllingelår:

800-1000 g kyllingeoverlår
1 lille græskar, fx Hokkaido eller Hutternut

citrusmarinade:

Skal og saft af
3 øko-citroner
3 spsk olivenolie
4 fed knuste hvidløg
1-2 spsk frisk citrontimian
1 spsk frisk rosmarin
½ spsk honning
1 tsk salt
1 tsk peber

Fremgangsmåde:

Rør en marinade af citronsaft og -skal, olivenolie, hvidløg, krydderurter, honning samt salt og peber. Lad være med at smide citronerne ud. Opvarm ovnen til 200 grader. Halvér græskarret, fjern kernerne med en ske, og skær græskarret i skiver. Fordel skiverne i et smurt ovnfast fad, læg kyllingelårene ovenpå, og læg citronerne ved. Smør lidt af marinaden på kyllingelårene, og drys med salt. Steg lårene i ca. 20 minutter, og hæld derefter resten af marinaden over. Steg i yderligere 15-20 minutter, til lårene er gennemstegte og fint brune i skindet.

Mæt og Slank med LCHF EDITJane Faerber
“Mæt og slank med LchF”
politikens Forlag,
250 kr.

No Comment

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *