Diabetes opskrifterMad

Kylling i cremet spinat

4 pers.

INGREDIENSER

600 g kyllingefilet (gerne med skind)
1 stort løg
4 fed hvidløg
30 g smør
2 dl piskefløde
1 dl kyllingebouillon
1-2 spsk citronsaft
2-3 tsk tabasco
3 tsk røget paprika
500 g optøede spinatkugler
salt og godt med friskkværnet peber
200 g revet ost (fx cheddar)

FREMGANGSMÅDE

Opvarm ovnen til 200 grader. Læg kyllingefileterne i et smurt fad og steg dem i ovnen i ca. 20-25 minutter. Tag dem ud, lad dem afkøle, skær kyllingekødet i tern og læg dem tilbage i fadet. Lad ovnen forblive tændt.
Smelt smør i en sauterpande og sauter finthakket løg og hvidløg heri. Hæld kyllingebouillonen og piskefløden i sammen med citronsaft, tabasco, røget paprika og salt og peber og lad det koge op. Dræn spinaten for væske og rør den ind i sovsen. Fordel spinatblandingen over kyllingen. Drys den revne ost over og kom fadet i ovnen i ca. 10-15 minutter.

lchf året rundt jane faerber forsideOpskriften stammer fra Jane Faerbers “LCHF året rundt”, der er udkommet på Politikens Forlag. Bogen koster 250 kr. og kan købes her.

No Comment

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *