Mad - Opskrifter, Tips og Tricks

aeblechutney
Diabetes opskrifterMad

Prøv noget nyt tilbehør til julemedisteren eller flæskestegen. Denne lækre æblechutney smager både af jul og eksotiske egne INGREDIENSER 1 løg 500 g æbler med eller uden skræl Koldpresset jomfruolivenolie 100 g mørke rosiner 1-1½ tsk stødt kanel 3-4 kanelstænger a ca. 4-5 cm 16 grønne kardemommekapsler 100 g lyst

Read More
Diabetes opskrifterMad

INGREDIENSER 1 kg økologiske (ubehandlede) appelsiner 400 g lyst rørsukker 2 vaniljestænger 2 store røde chilier, ikke alt for stærke 100 g hele smuttede mandler Atamon eller spiritus FREMGANGSMÅDE Riv skallen af appelsinerne, helst med et citrusjern, men et rivejern kan også gå. Skræl appelsinerne og del dem i både.

Read More
Diabetes opskrifterMad

40 stk. Pr. stk.: Energi 200 kJ, 5 g kulhydrater, 1,5 g fedt. Pr. stk. (med chokolade): Energi 225 kJ, 6 g kulhydrat, 2 g fedt Det skal du bruge 20 g syltet hakket appelsinskal 1 usprøjtet appelsin 2 spsk. appelsinsaft 50 g brun farin 125 g Atwel eller Perfect

Read More
Juleboller fra diabetesforeningen
Diabetes opskrifterMad

Dejlige skønne søde og saftige juleboller, som er gode i en måned der godt kan blive alt for fed og sød 22 stk. Pr. stk.: Energi 625 kJ, 23 kulhydrat, 3 g fedt Ingredienser 3 dl mælk med højst 0,7 % fedt 1 pk. gær (50 g) 1 æg 1

Read More
Diabetes opskrifterMad

Skønne søde saftige mysliboller, som passer perfekt til hygge. Opskriften stammer fra kogebogen “Appetit på livet – brdr. Kochs bedste diabetesopskrifter”. Bag dem spis dem og nyd dem Det skal du bruge: 1 banan 1 dl tørrede dadler 1 dl tørrede tranebør 1 dl tørrede blåbær 1 dl hasselnøddeflager 1 dl

Read More
SHARE

Mad