Diabetes opskrifterMad

Mangosalat med fersken, jordbær og chili

Ingredienser

1 stor moden mango

3 modne ferskner

1 bakke modne jordbær

1 dl kokoschips

1 dl finthakket frisk dkoriander (eller citronmelisse)

1 rød almindelig chili (ikke for stærk)

Fintrevet skal og saft af 1-2 limefrugter

100 g feldsalat

Fremgangsmåde

Skær mangoen i tern, efter at du har fjernet skræl og sten. Fjern derefter stenen fra fersknerne og skær frugtk.det i tern. Rens jordbærrene og skær dem i kvarte. Bland mango- og ferskentern med jordbær og vend frugten med kokoschips, den finthakkede krydderurt, finthakket chili uden kerner samt limeskal. Smag salaten til med limesaft. Skyl feldsalaten godt og slyng den helt tør. Bland den i salaten og server med det samme.

Foto: Lykke RumpOpskriften stammer fra Anne Hjernøes “Sunde grønne retter”, der er udkommet på Politikens Forlag. Bogen koster 300 kr og kan købes her 

1 Comment

  1. ejns
    19. oktober 2015 at 13:59 — Svar

    Ser super lækkert ud!

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *