Om os

I Danmark lever over 320.000 mennesker med diabetes. Dette svarer næsten til 6% af befolkningen. I gennemsnit får 79 hver dag konstateret diabetes og ca 200.000 danskere ved ikke endnu at de har type 2 diabetes. Hele 750.000 danskere skønnes at have forstadie til diabetes.

Osmeddiabetes.dk´s overordnede formål er at gøre hverdagen bedre for diabetikere i Danmark.

Hjemmesiden vil derfor have fokus på relevante nyheder, forskning, events, samt tips og tricks til dagligdagen med diabetes. Vi vil forsøge at komme med opmuntring, inspiration og rådgivning til, hvordan man lever et lidt bedre liv med diabetes. Den er primært beregnet til folk med diabetes, men også familiemedlemmer og venner til dem, der har diabetes.

Sitet er ejet af Roche Diagnostics Danmark AS, Diabetes Care. Roche Diabetes Care arbejder for at sikre, at mennesker med diabetes kan leve det mest ubegrænsede liv som muligt. Vi ønsker at fremme den viden, værktøjer og inspiration til at finde den bedst mulige balance i livet med en kronisk sygdom.

Det producerede indhold er fremstillet af en lang række personer. Både personer ansat af Roche og eksterne forfattere med viden i deres respektive områder. De eksterne forfattere er ansvarlige for deres indhold, og i øvrigt henvises til de generelle betingelser og privatlivets fred / retmæssigt at bruge denne hjemmeside.

Det kan forekomme, at forfatteren ikke kan belyse alle aspekter af et emne i en kort indlæg, og vi opfordrer derfor altid at søge råd hos en kvalificeret sundhedsplejerske, hvis du overvejer at foretage ændringer til din behandling, inspireret af dette site.

Vi modtager gerne dine kommentarer og feedback – Også på vores relaterede Facebook-side. Vi glæder os over synspunkter, der udtrykker både positive og negative aspekter – men forbeholder sig ret til at fjerne indlæg, der ikke hører her, er stødende, salgsfremmende, eller indeholder bandeord, hadefuld tale eller personlige angreb. Kommentarer, der ikke har en naturlig forbindelse i en diskussion kan også fjernes.

Hvis du ønsker at kontakte os, finder du os på Accu-Chek kundeservice email dk.accuchek@roche.com eller telefon +45 36 39 99 54 alle hverdage mellem kl 8:00 og 16:00.

 

Af faste klummeskribenter kan nævnes:

britt kopiBRITT NØRBAK

Klummeskribent
41 år

Britt er journalist og forfatter, og hun skriver klummer om sit liv med diabetes her på sitet. Hun bor i Aalborg sammen med sin kæreste og fire kaniner. Når Britt ikke skriver på sine egne bøger, læser hun gerne andres. Hun er fx lige blevet færdig med Thomas Rydahls “Eremitten” og skal i gang med Anthonys Doerrs “Alt det lys vi ikke ser”.
Britt løber med egne ord kun, hvis hun bliver jagtet, men til gengæld knokler hun hele sommerhalvåret i sin have, og hun luner sig ved engang at have læst, at havearbejde er lige så hårdt som at gå i fitnesscenter. Britt holder også meget af at se tv-serier, og hun græd i to dage, da Derek døde i “Grey’s Anatomy”.
Både Britt og hendes mand har Type 1 diabetes, og de har, i modsætning til hvad mange tror, ikke mødt hinanden på en diabeteslejr, men for mange år siden i mediebranchen. De konkurrerer om at have det flotteste blodsukkergennemsnit, og stillingen er pt. uafgjort.