Diabetes opskrifterMad

Ricotta-pandekager med kanelsmør

8-10 stk.

INGREDIENSER

4 æg
200 g ricottaost
3 spsk mandelmel fra Funktionel Mad
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk kardemomme
Smør eller kokosolie til stegning

FREMGANGSMÅDE

Blend æggene med ricottaosten og tilsæt mandelmel og krydderier. Dejen bliver nu helt tyk. Opvarm smør eller kokosolie på panden og steg pandekagerne i små klatter på begge sider
i ca. 2-3 minutter.

Kanelsmør:
200 g blødt usaltet smør
1 spsk stødt kanel
1 spsk Sukrin Gold

Rør det bløde smør med kanel og Sukrin Gold i en skål, til blandingen er brun og jævn. Kom blandingen over på et stykke bagepapir og saml smørret til en aflang pølse. Rul papiret stramt om smørret og sæt rullen i køleskabet. Når smørret er hårdt, er det klar til brug.

Server pandekagerne med skiver af kanelsmør.

lchf året rundt jane faerber forsideOpskriften stammer fra Jane Faerbers “LCHF året rundt”, der er udkommet på Politikens Forlag. Bogen koster 250 kr. og kan købes her.

No Comment

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *