Diabetes opskrifterMad

Mørbrad med bønner og bacon

Udgivet for første gang: 03.07.15 | Sidst redigeret: 13.12.17
Denne artikel er mere end 2 år gammel og kan derfor indeholde forældet information
Anna Madsen
Skrevet af: Anna Madsen

4 personer

Annonce

Mørbrad

• 1 svinemørbrad (600 g)

• Salt og peber

• 2 tsk. olivenolie

Bønner og bacon

• 600 g bønner (frosne)

• 140 g fuldkornspasta (eks. penne)

• 100 g bacon i skiver

• 100 g Pikant light friskost

• Revet skal af 1 usprøjtet citron

• Friskkværnet peber

• Evt. persille til pynt

MØRBRAD fremgangsmåde

Fjern evt. hinder og bimørbrad på mørbraden. Krydr mørbraden med salt og peber og brun den i olie. Steg den færdig i ovnen ved 200 grader – ca. 20 minutter.

BØNNER OG BACON fremgangsmåde

Skær bønnerne i halve. Kog pastaen i letsaltet vand. Tilsæt bønner 3 minutter før pastaen er færdigkogt og lad dem koge med i de sidste 3 minutter. Skær baconen i strimler og svits dem på panden i 3-5 minutter. Tilsæt Pikant og revet skal af citron og krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld vandet fra pasta og bønner og vend dem straks i citroncremen.

Servér mørbraden i fine skiver med bønner og pasta i citroncreme. Pynt gerne med persille.

 

9788740019667Opskriften stammer fra bogen “Diætistens Low Carb” af Hanne Juul, der er statsautoriseret diætist. Bogen rummer 80 opskrifter, der hjælper dig med at få stabilt blodsukker, samt en masse gode tips og tricks til at leve sundt. Bogen koster 250 kroner og kan købes her.

 

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce