Verdens nemmeste chokoladekage
Udgivet for første gang: 08.09.21 | Sidst redigeret: 09.09.21Denne artikel er mere end 2 år gammel og kan derfor indeholde forældet information
En nemmere kage skal man lede længe efter. Den kan laves på under to minutter, og den har kun to ingredienser. Derudover er den utroligt lækker.
Kulhydrater: ca. 16 g pr. 100
Ingredienser
250 g mørk chokolade
3 dl piskefløde, gerne økologisk
Sådan gør du:
- Smelt chokoladen i lidt piskefløde ved svag varme eller i et vandbad. Chokolade tåler ikke høj varme, så her skal du passe godt på.
- Når chokoladen er smeltet, hældes resten af piskefløden i, og det hele piskes til en luftig creme i røremaskinen, eller i hånden, hvis du vil have lidt træning.
- Stilles i køleskabet mindst tre timer inden servering.
Tip! Passer godt sammen med friske jordbær og let pisket flødeskum
En dejlig afslutning på et godt måltid, eller måske som en selvstændig ret?
PRØV OGSÅ: Hindebærdessert uden tilsat sukker
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.