Hoisinmarinerede tigerrejer med bagte grøntsager
Udgivet for første gang: 05.12.21Kulhydrater per portion: 34 gram
Fibre: 11 gram
Hoisinmarinerede tigerrejer er både magre og proteinholdige og smager lækkert til wokretter eller ovnbagte grøntsager.
Her kan du naturligvis bruge de grøntsager, du ønsker. Brug, hvad du har i køleskabet, eller hvad der frister mest. Jeg serverede hoisinmarinerede tigerrejer med quinoa, men hvis du vil have en ret med færre kulhydrater, kan du naturligvis udelade det eller erstatte det med fuldkornsris eller noget andet, du hellere vil have.
Tip: Drys koriander og/eller ristede sesamfrø over retten for at få lidt ekstra smag!
LÆS OGSÅ: Salat med bagt laks og sennepsdressing
Ingredienser
1 portion
150 g tigerrejer eller argentinske rejer (færdigkogte)
1 spsk. hoisinsauce
1 spsk. sojasauce
1 cm fintrevet ingefær
1 tsk. riseddike
1 tsk. sesamolie
peber
½ peberfrugt
½ squash
1/3 broccoli
1 spsk. olivenolie
salt og peber
en god håndfuld frisk spinat
45 g tørret quinoa (kan udelades)
LÆS OGSÅ: Wok med grøntsager og sesamlaks
Fremgangsmåde
1. Bland hoisin, soja, riseddike, revet ingefær, sesamolie og peber sammen. Læg de færdigkogte rejer i marinaden.
2. Kog quinoaen i dobbelt så meget vand.
3. Skær grøntsagerne i mellemstore stykker, hæld lidt olivenolie og krydderier over, og bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 15 minutter.
4. Hæld de færdigbagte grøntsager i en skål, og vend spinaten i, indtil den falder sammen.
5. Servér de hoisinmarinerede tigerrejer med bagte grøntsager og quinoa.
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.