Tunburgerbøffer med sennepsdressing
Udgivet for første gang: 02.10.22Kulhydrater pr. portion: 1 gram
Fiber: 0 gram
Disse burgerbøffer, som er lavet med tun og æg, er et godt alternativ til klassiske burgerbøffer, hvis du vil bytte oksekødet ud.
Tunburgerbøffer er også velegnede som tilbehør til en salat eller ovnbagte grøntsager.
PRØV OGSÅ: Grillet kyllingelårfilet med sommerlig vandmelonsalat
Ingredienser
1 portion (3 mellemstore burgerbøffer)
1 dåse tun i vand, afdryppet (ca. 150 g)
1 æg
20 g revet parmesan
peber
1 spsk. olie til stegning
Dressing:
3 spsk. yoghurt naturel
2 tsk. grov sennep
peber
PRØV OGSÅ: Laksesalat med chilimajo og bagte grøntsager
Fremgangsmåde
1. Hæld vandet fra tunen, og rør tun, æg og revet ost sammen. Krydres efter ønske. Stil farsen i køleskabet i mindst 10 minutter, før bøfferne steges.
2. Rør yoghurt og sennep sammen til dressingen, og smag til med peber.
3. Varm en pande med lidt olie, og form tre bøffer af tunfiskefarsen. Bøfferne steges, indtil de er gyldne og faste, inden de vendes.
4. Server tunburgerbøffer med dressing og andet tilbehør efter ønske.
PRØV OGSÅ: Ovnbagt ratatouille
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.