Chiapudding med jordnøddesmør, mango og kokos
Udgivet for første gang: 20.11.22Kulhydrater per portion: 8 gram
Synes du, at efteråret kan være lidt mørkt og trist? Så synes jeg, at du skal gøre denne chiapudding klar i aften, så du kan glæde dig til en lille tropisk fest i morgen tidlig.
Måske glemmer du endda kuldegraderne og mørket i nogle minutter!
Chiafrø indeholder både fibre og omega-3, og sammen med jordnøddesmør giver de også en god dosis protein. Med andre ord er dette en god start på dagen, som gør dig mæt og giver energi i lang tid.
Til én portion skal du bruge:
½ dl kokosmælk
2 dl vand
2 gode spsk. chiafrø
1 spsk. jordnøddesmør (Bemærk: Vælg en uden tilsat sukker)
1 tsk. sukrin eller et par dråber stevia
¼ mango (50 g)
Ønsket mængde kokosflager
PRØV OGSÅ: Mango- og banansorbet — superenkel opskrift
Sådan gør du:
1) Pisk jordnøddesmør, kokosmælk, vand og eventuelt sødestof sammen.
2) Tilsæt chiafrø, og bland det godt.
3) Lad puddingen stå i køleskabet og svulme op i mindst et par timer – helst natten over, inden du topper med frisk mango og tørret kokos!
PRØV OGSÅ: Rodsuppe med karrikikærter
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.