Ærtehummus med karry
Udgivet for første gang: 19.03.23Kulhydrater (pr. 100 g): 11 gram
Denne grønne ærtehummus er fyldt med god næring og smag. Den kan bruges som proteinrigt pålæg, dip til grøntsager eller tilbehør til middagen!
Hummus er oprindeligt en ret fra Mellemøsten og laves traditionelt med kikærter, tahin, olivenolie og hvidløg, men heldigvis er det en ret, der kan laves i mange forskellige udgaver. Ved at bruge grønne ærter i opskriften får du en velsmagende ærtehummus, der kan bruges til rigtig meget.
Både kikærter og grønne ærter har et højt indhold af protein og fibre og er derfor sunde og mættende.
PRØV OGSÅ: Torskecurry i fad
Ingredienser
En stor skål
200 g grønne ærter (optøet)
1 pakke kikærter
4 spsk. olivenolie
2 tsk. karry
saften af ½ citron
salt og peber
2-4 spsk. vand
PRØV OGSÅ: Pasta med fetaost, tomat og kylling
Fremgangsmåde
1. Bland alle ingredienser sammen i en foodprocessor eller blender eller med en stavblender. Tilsæt vand, indtil hummussen har en jævn konsistens.
2. Smag til med salt og peber.
Kilde: Ingrediens.no
PRØV OGSÅ: Laksefad med tomatpesto
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.