Opskrift på spinatvafler – uden sukker og hvedemel
Udgivet for første gang: 16.04.23Kulhydrater pr. vaffel: 21 gram Heraf fibre: 3,7 gram
Har du lyst til en rigtig god morgenmad i weekenden eller en lidt mere spændende madpakke? Prøv spinatvafler!
Vafler behøver ikke nødvendigvis at være et dårligt valg med masser af hurtige kulhydrater. Disse grønne vafler med spinat indeholder en masse fibre og fungerer perfekt som underlag for det meste pålæg. Spinatvafler passer fortrinligt til en lækker weekendmorgenmad eller til at pifte madpakken op.
PS! Opskriften er helt uden sukker og hvedemel.
PRØV OGSÅ: Kyllingesalat med rødbede, sød kartoffel og fetaost
Ingredienser
1 vaffel
30 g havregryn
½ tsk. kardemomme
1 knivspids salt
1 æg
2 spsk. yoghurt naturel
2-3 spsk. mælk
en god håndfuld frisk spinat
smør til stegning
PRØV OGSÅ: Ærtehummus med karry
Fremgangsmåde
1. Mal havregryn til mel i en foodprocessor eller blender.
2. Tilsæt alle de andre ingredienser og kør, indtil du har en knaldgrøn og glat dej. Tilsæt lidt mælk eller havregryn efter behov.
3. Smør vaffeljernet med lidt smør, og steg vaflen, indtil den er gylden.
4. Serveres med pålæg, f.eks. ost.
PRØV OGSÅ: Vintersalat med kål og citrus
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.