Grillspyd med svinekød og cremet peberfrugt
Udgivet for første gang: 21.01.24 | Sidst redigeret: 26.01.24Kulhydrater per portion: 6,5 gram
Fibre per portion: 2,5 gram
Grillspyd med svinekød og cremede, stuvede peberfrugter og løg er dejlig hverdagsmad.
Hvis du vil have et mere fyldigt måltid, kan du eksempelvis servere retten med fuldkornscouscous, byggryn eller bulgur kogt i bouillon.
PRØV OGSÅ: Bønnerisotto med squash og kantareller
Ingredienser
Til 3 portioner skal du bruge:
400 gram svinekød
2 tsk. rød pesto
1 spsk. balsamicoeddike
½ tsk. hvidløgspulver
½ tsk. salt
½ tsk. peber
1 spsk. olie
2 røde peberfrugter
1 rødløg
1 pakke flødeost (200 gram)
½-1 tsk. chilipulver (efter smag)
1 tsk. paprika
½ tsk. salt
1 spsk. olie
Frisk salat
PRØV OGSÅ: Paneret torsk med squash og kikærtesalat
Fremgangsmåde
- Opvarm ovnen til 200 grader.
- Start med at blande hakket svinekød, rød pesto, balsamico, hvidløgspulver, salt og peber sammen. Del farsen i seks lige store dele, som formes til pølser omkring grillspyddet.
- Brun spyddene i lidt olie, inden de lægges i et ildfast fad og steges i 12-15 min.
- Mens grillspyddene steger, laves tilbehøret.
- Skær peberfrugterne i strimler, og rødløget i strimler på langs. Steg grøntsagerne i lidt olie på en pande sammen med paprika- og chilipulver, indtil de bliver bløde. Tilsæt flødeost og rør rundt, indtil osten er smeltet, og saucen er cremet.
- Server spyddene med stuvet peberfrugt og frisk salat. Velbekomme!
(Kilder til beregning: matvaretabellen.no og producenternes hjemmesider)
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.