Mad

Fiskefrikadeller med revet rødbede og remoulade

Udgivet for første gang: 26.02.23
Hanna Fjeldheim Dale
Skrevet af: Hanna Fjeldheim Dale

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mad på www.happyfoodstories.com og arbejder som klinisk ernæringsekspert. Hanna ønsker at inspirere med sund, farverig og enkel mad, der glæder både krop, mave og sind.

Kulhydrater (pr. portion): 26 gram
Fiber: 9 gram

Fiskefrikadeller er en fantastisk måde at få mere hvid fisk på, og det er noget, de fleste af os med fordel kan spise mere af.

Her har jeg valgt at servere fiskefrikadellerne med revet rødbede, blancherede bønner og remoulade. Tilbehøret er både farverigt og nærende og smager rigtig godt til fisken. Du kan selvfølgelig bruge gulerødder i stedet for rødbeder, hvis du foretrækker det.

Annonce

PRØV OGSÅ: Pasta med fetaost, tomat og kylling

Ingredienser

1 portion

1-2 grove fiskefrikadeller (mindst 80 % fisk)
1 rødbede
100 g grønne bønner
ca. 60 g frisk spinat
1 tsk. smør
citron
salt og peber

2 tsk. let mayonnaise
1 tsk. grov sennep
8 skiver syltede agurker
peber

PRØV OGSÅ: Kyllingesalat med rødbede, sød kartoffel og fetaost

Fremgangsmåde

1. Riv rødbeden på et rivejern, og bland citron og salt og peber i.

2. Kog bønnerne hurtigt, ca. 1 minut. Hæld vandet fra, og kom spinaten i gryden sammen med bønnerne. Rør smør i, og vend blandingen sammen, indtil spinaten falder sammen. Krydres efter ønske.

3. Hak de syltede agurker fint, og bland dem sammen med sennep, mayonnaise og peber.

4. Server råkost af rødbeder med bønner, spinat, remoulade og fiskefrikadeller.

PRØV OGSÅ: Torskecurry i fad

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce