Fiskefrikadeller med revet rødbede og remoulade
Udgivet for første gang: 26.02.23Kulhydrater (pr. portion): 26 gram
Fiber: 9 gram
Fiskefrikadeller er en fantastisk måde at få mere hvid fisk på, og det er noget, de fleste af os med fordel kan spise mere af.
Her har jeg valgt at servere fiskefrikadellerne med revet rødbede, blancherede bønner og remoulade. Tilbehøret er både farverigt og nærende og smager rigtig godt til fisken. Du kan selvfølgelig bruge gulerødder i stedet for rødbeder, hvis du foretrækker det.
PRØV OGSÅ: Pasta med fetaost, tomat og kylling
Ingredienser
1 portion
1-2 grove fiskefrikadeller (mindst 80 % fisk)
1 rødbede
100 g grønne bønner
ca. 60 g frisk spinat
1 tsk. smør
citron
salt og peber
2 tsk. let mayonnaise
1 tsk. grov sennep
8 skiver syltede agurker
peber
PRØV OGSÅ: Kyllingesalat med rødbede, sød kartoffel og fetaost
Fremgangsmåde
1. Riv rødbeden på et rivejern, og bland citron og salt og peber i.
2. Kog bønnerne hurtigt, ca. 1 minut. Hæld vandet fra, og kom spinaten i gryden sammen med bønnerne. Rør smør i, og vend blandingen sammen, indtil spinaten falder sammen. Krydres efter ønske.
3. Hak de syltede agurker fint, og bland dem sammen med sennep, mayonnaise og peber.
4. Server råkost af rødbeder med bønner, spinat, remoulade og fiskefrikadeller.
PRØV OGSÅ: Torskecurry i fad
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.