Grøn pasta med ærte- og fetasauce
Udgivet for første gang: 17.10.24Kulhydrater pr. portion: 70 gram
Heraf 14 gram fiber
Grøn pasta med ærte- og fetasauce er ægte «comfort food», samtidigt med at det også er en næringsrig ret.
Jeg serverede selv retten med broccoli og bagt laks, men du kan også prøve med andre proteinkilder og det tilbehør, du har lyst til.
PRØV OGSÅ: Grøntsagsnudler med svinekød og jordnøddesauce
Ingredienser
2 portioner
300 g grønne ærter
80 g fetaost (fra blok)
2 fed hvidløg, hakket
2 spsk. olivenolie
En god håndfuld frisk basilikum
En god håndfuld frisk spinat
1 tsk. æblesidereddike
revet skal af ½ citron
salt + peber
et skvæt pastavand
ca. 170 g pasta efter ønske (tørvægt, gerne fuldkorn)
Fremgangsmåde
1. Kog ærter, og tilsæt så ærterne sammen med alle ingredienserne i en skål. Blend ingredienserne med en stavblender. Smag til med salt og peber.
2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra. Gem en smule af pastavandet, og vend lidt af det i saucen.
3. Vend saucen i pastaen, og server med ønsket tilbehør.
PRØV OGSÅ: Vietnamesisk nudelsalat med scampi
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.