Grove scones med græskarkerner og tranebær
Udgivet for første gang: 30.10.24Kulhydrater pr. portion: 13 gram
Fibre pr. portion: 3 gram
Redningen, når man indser, at man ikke har noget brød til pålægget i huset.
Saftige, fiberrige scones med ekstra smag og god konsistens fra frø og tørrede bær! De er rigtig gode bare med smør og skæreost.
LÆS OGSÅ: Fem tips, når du skal spise på restaurant
Til 12 scones eller 2 “kager”:
2 dl mælk
125 g let margarine
200 g havregryn
200 g fuldkornshvedemel, finmalet
50 g græskarkerner
50 g tranebær
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
Sådan gør du:
- Indstil ovnen til 220 grader over- og undervarme.
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt mælk og blød margarine, og bland det sammen til en let klistret, men fast dej.
- Form to runde kager på en bageplade med bagepapir. Del kagerne i 6 “pizzastykker” med en køkkenkniv.
- Sconesene bages i 15 minutter og serveres helst lune. Håber, at det smager dig!
PRØV OGSÅ: Hjemmelavet granola med banan og tahin
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.