Hindbærdessert uden tilsat sukker
Udgivet for første gang: 01.09.21 | Sidst redigeret: 17.06.22Kulhydrater pr. portion: 12 gram
Fibre pr. portion: 5 gram
En enkel hverdagsdessert, som er dejlig at have i køleskabet, hvis lysten til noget sødt melder sig!
Denne hindbær- og vaniljesag har samme konsistens som en panna cotta og smager som en frisk hindbærfromage.
Ingredienser
Til tre portionsglas
1 pose sukkerfrit gelépulver med hindbærsmag
5 dl vand
1 bøtte skyr med vaniljesmag (uden tilsat sukker)
150 g frosne hindbær
Et par dråber stevia eller tilsvarende sødemiddel
1 spsk. sukkerfri granola pr. glas
PRØV OGSÅ: Himmelsk god avocadokage
Sådan gør du:
1. Bring halvdelen af vandet i kog, tilsæt gelépulveret og pisk, indtil det hele er opløst.
2. Tilsæt resten af vandet og bøtten med skyr, og rør alle klumperne ud.
3. Fordel massen i tre glas, og stil dem i køleskabet. Lad glassene stå i et par timer.
4. Varm bærrene med lidt sødemiddel. Fordel bærrene på desserterne, når desserterne er stivnet, og drys granola på toppen inden servering.
PRØV OGSÅ: Ricotta-pandekager med kanelsmør
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.