Diabetes opskrifterMad

Lækker tunfiskesalat

Udgivet for første gang: 11.05.24 | Sidst redigeret: 13.05.24
Hanne Storhaug Jensen
Skrevet af: Hanne Storhaug Jensen

Hanne blogger på spirenemat.no. Hun er kok, ernæringsekspert og medicinstudent. Hun er også en uddannet yogalærer fra Indien. Hanne har et stort engagement i god mad og ernæring. Hun mener, at den bedste mad er den, vi laver selv.

Kulhydrater: 1 g per 100

Denne salat kan laves på under to minutter. Nærende, enkel og rigtig lækker!

Her er, hvad du skal bruge:

1 dåse tun (i vand, ikke olie)
4 spsk. mayonnaise, gerne hjemmelavet
1 løg, kun den grønne del. Man kan også bruge forårsløg eller porre.
4-6 skiver syltede cornichoner, hakket
peber

Annonce

PRØV OGSÅ: Scones med havre, yoghurt og valnødder

Sådan gør du:

  1. Hæld vandet fra tunfisken.
  2. Bland mayonnaise, tun og syltede cornichoner. Tilsæt den ønskede mængde hakkede løg (kun den grønne del).
  3. Smag til med peber.
  4. Opbevares i køleskab og har en holdbarhed på mindst fem dage.

Tip! Tjek, at der er et MSC-mærke på tundåsen. Så ved du, at tunfisken kommer fra bæredygtigt fiskeri.

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce