Laksefad med tomatpesto
Udgivet for første gang: 05.02.23Kulhydrater pr. portion: 33 gram
Fiber: 7 gram
Laksefad med tomatpesto er nærende og enkel hverdagsmad, som passer sig selv i ovnen.
Jeg kan godt lide at servere retten med salat og quinoa, men den fungerer også godt med fuldkornsris, pasta eller bare en grøn salat til.
PRØV OGSÅ: Kyllingesalat med rødbede, sød kartoffel og fetaost
Ingredienser
1 portion
1 laksefilet a 125 g
1 spsk. rød pesto
½ sød kartoffel
15 cherrytomater
½ squash
1 spsk. olivenolie
salt og peber
salat og quinoa som tilbehør (efter ønske)
PRØV OGSÅ: Grove scones med græskarkerner og tranebær
Fremgangsmåde
1. Skær sød kartoffel og squash i mellemstore stykker, og læg dem i et ildfast fad sammen med laks og cherrytomater.
2. Smør laksen med pesto, og tilsæt olie og krydderier til grøntsagerne.
3. Bag fadet i ovnen ved 220 grader i ca. 20 minutter, indtil grøntsagerne og fisken er gennemstegt.
4. Laksefad med tomatpesto kan serveres med tilbehør efter ønske.
PRØV OGSÅ: Nudelsalat med sprødstegt tofu
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.