Mangosalat med fersken, jordbær og chili
Udgivet for første gang: 21.09.15 | Sidst redigeret: 02.09.15Ingredienser
1 stor moden mango
3 modne ferskner
1 bakke modne jordbær
1 dl kokoschips
1 dl finthakket frisk dkoriander (eller citronmelisse)
1 rød almindelig chili (ikke for stærk)
Fintrevet skal og saft af 1-2 limefrugter
100 g feldsalat
Fremgangsmåde
Skær mangoen i tern, efter at du har fjernet skræl og sten. Fjern derefter stenen fra fersknerne og skær frugtk.det i tern. Rens jordbærrene og skær dem i kvarte. Bland mango- og ferskentern med jordbær og vend frugten med kokoschips, den finthakkede krydderurt, finthakket chili uden kerner samt limeskal. Smag salaten til med limesaft. Skyl feldsalaten godt og slyng den helt tør. Bland den i salaten og server med det samme.
Opskriften stammer fra Anne Hjernøes “Sunde grønne retter”, der er udkommet på Politikens Forlag. Bogen koster 300 kr og kan købes her
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.