Caponata – en italiensk klassiker
Kulhydrater pr. portion: 20 gram Caponata er Italiens svar på ratatouille, en tomatgryde med masser af smag, som er lækker som tilbehør til det meste. Denne opskrift på Caponata passer fremragende til kød eller fisk eller som en enkel ret i sig selv, serveret med et drys revet parmesan og
Bagt torsk i fad med tomat og spinat
Kulhydrater (pr. portion): 12 gramFiber: 5 gram Denne fiskeret er dejlig og nærende hverdagsmad, som kan serveres med præcis det tilbehør, du ønsker. De fleste af os spiser mindre hvid fisk end anbefalet og synes måske, at det er svært at tilberede hvid fisk på en enkel måde. Ved at
Fennikelsalat med appelsin
Kulhydrater pr. portion: ca. 35 g Fennikelsalat med appelsin kan serveres som en frisk frokost eller som velsmagende tilbehør til aftensmaden. Denne farverige salat er fuld af gode ting, der både mætter og smager godt. Den kan spises som et selvstændigt frokostmåltid eller serveres som tilbehør til et større måltid.
Morgenmadssmoothie med blåbær og nøddesmør
Kulhydrater pr. smoothie: 49 gram Denne smoothie med blåbær og nøddesmør er perfekt som en hurtig morgenmad eller et næringsrigt mellemmåltid. Du kan sagtens erstatte blåbærrene med andre bær. Jeg kan godt lide den med mandelsmør, men den bliver lige så god med jordnøddesmør. Opskriften giver en tyk smoothie, der
Ovnbagt omelet med hytteost og asparges
Kulhydrater pr. omelet: 22 gram Ovnbagt omelet med hytteost er en genial ret, når du skal lave mad til mange, og den holder sig fint i køleskabet et par dage. Denne omelet er bagt i en form, ser flot ud og smager virkelig godt. Omeletten har et højt indhold af