
Ovnbagt ratatouille
Antal kulhydrater i hele retten: 80 g Heraf fibre: 18 g Ratatouille er en klassisk grønsagsret fra Provence i Frankrig, som er rigtig god til middag, enten alene eller som tilbehør. Denne grønsagsret er super som en enkel middagsret i sig selv, serveret med salat og måske lidt ost, eller

Halloumi bowl og bagte rodfrugter
Kulhydrater pr. portion: 43 g Fiber: 17 g Halloumi bowl er en ret proppet med næring og gode smage. Halloumi er en fast ost, der kan steges, uden at den smelter eller mister faconen. Den er også en god kilde til proteiner. Hvis du ikke er så vild med halloumi,

Bagt laks med grøntsager og pesto
Kulhydrater pr. portion: 18 g Fiber: 10 g Bagt laks med grøntsager er en fiskeret, der er supergod som hverdagsret. Smid det hele i ovnen, og middagen laver sig selv i løbet af nul komma fem. Du kan sagtens bruge andre grøntsager alt efter, hvad du kan lide. Denne ret,

Plantebaseret tex-mex med stegte bønner og majspuré
Kulhydrater per portion: 64 gram Fibre: 15 gram Denne tex-mex-salat er fuld af god næring og er helt plantebaseret. Men den kan også serveres med kød, hvis det ønskes. Her kan du selvfølgelig ændre eller tilføje forskellige taco-elementer. For eksempel passer både tomatsalsa og/eller guacamole godt dertil. TIP: For at

Hoisinmarinerede tigerrejer med bagte grøntsager
Kulhydrater per portion: 34 gram Fibre: 11 gram Hoisinmarinerede tigerrejer er både magre og proteinholdige og smager lækkert til wokretter eller ovnbagte grøntsager. Her kan du naturligvis bruge de grøntsager, du ønsker. Brug, hvad du har i køleskabet, eller hvad der frister mest. Jeg serverede hoisinmarinerede tigerrejer med quinoa, men