Røræg med svampe og tomat
Kulhydrater per portion: 10 gramFibre: 6 gram Røræg er lækkert til frokost, og hvis den steges med forskellige grøntsager og serveres med en frisk salat, har du et flot og nærende måltid. Til denne røræg kan du bruge de grøntsager, du har og kan lide. Peberfrugt og squash passer eksempelvis
Salat med bagt laks og sennepsdressing
Af Hanna Fjeldheim Dale Kulhydrater per portion: 17 gramFibre: 11 gram Denne salat er en lækker frokost eller sommermiddag og desuden fantastisk som rester, hvis du har laks til overs fra aftensmaden dagen før. Her har jeg lavet en dejlig dressing af tyk yoghurt naturel og sennep. Du kan selvfølgelig
Asiatisk salat med tofu og jordnøddesauce
Kulhydrater per portion: 65 gram Fibre: 15 gram Denne skål er propfyldt med god næring og er et rigtig godt alternativ som helt plantebaseret middag. Her kan du selvfølgelig bruge de grøntsager, du bedst kan lide. Jeg havde tilfældigvis en jordskok, så den brugte jeg, men den kan bare undlades
Frokostsalat med spejlæg og stegt ostetortilla
Frokost af resterne i køleskabet er ofte en god idé! Her har jeg brugt, hvad jeg fandt, og det blev til en farverig kombination med masser af dejlig smag og god næring. Derudover er det godt for både miljøet og pengepungen, når man kan undgå at smide rester væk. Kulhydrater
Salat med kikærter, stegte grøntsager, blåskimmelost og sennepsdressing
Denne salat er super til både frokost og middag og kan nemt laves helt plantebaseret ved at droppe osten. Den kan også laves i forskellige udgaver ved at erstatte blåskimmelosten med eksempelvis feta eller et spejlæg. Brug gerne andre grøntsager end svampe, gulerødder og tomat. Den kan også laves med