Suppe af knoldselleri med ristede kikærter og grønkålschips
Suppe med den rette topping er god middagsmad. Denne suppe er rustik og med en god tilfredsstillende smag. Den er fremstillet af kartofler og knoldselleri, der først er bagt i ovnen. Kikærter som topping bidrager med både protein og fibre, og sammen med grønkålen giver det en portion fyldt af
Hoisin-stegt ørred med ris kogt i kokosmælk
Kulhydrater per portion: 58 gramFibre pr. portion: 8 gram En dejlig asiatisk fiskeret propfyldt med farver, spændende smagsindtryk og god næringsværdi! Fed fisk som ørred indeholder vigtige omega-3-fedtsyrer samt vitamin D og proteiner. Vi rådes til at spise 200 g fed fisk om ugen, og med denne middag er man
Bananbrød med æble og sesam
Kulhydrater pr. 100 g: 22 g, per brød: 315 g Bananbrød har floreret på de sociale medier det sidste års tid, og med god grund. Bananbrød er både utroligt lækkert og en dejlig måde at bruge brune bananer på. Dette brød er relativt groft og kan fint spises både til
Opskrift på thai-inspireret kyllingesuppe
Kulhydrater: ca. 1-2 g pr. 100 Nærende thai-inspireret kyllingesuppe med masser af smag! Thai-inspireret kyllingesuppe er en yndlingsret her i huset. Den kan laves på under 15 minutter. Tip! Én kylling – flere middage: Hvis du køber en hel økologisk kylling, får du meget mere for pengene, end hvis du køber
Mozzarellasalat med nektarin
Kulhydrater pr. portion: 14 gramHeraf fibre: 6 gram Drømmer du dig tilbage til sol og sommer, er mozzarellasalat et perfekt måltid til at skabe en frisk sommerstemning. Skrevet af Hanna Fjeldheim Dale. Denne mozzarellasalat er lav på kulhydrater og kan nemt spises som et måltid for sig selv. Mozzarellasalat er