
Grillede grøntsager med mandler og citrus
Ingredienser 1 squash 1 aubergine 1 rød peberfrugt 1 fennikel 100 g østershatte 2 bdt forårsløg 1 stort fed hvidløg 100 g mandler 1 håndfuld finthakket, bredbladet persille Koldpresset jomfruolivenolie Saft og fintrevet skal af 1 citron 1 drys røget paprika 1 godt drys flagesalt Fremgangsmåde Rens squash, aubergine, peberfrugt

Mangosalat med fersken, jordbær og chili
Ingredienser 1 stor moden mango 3 modne ferskner 1 bakke modne jordbær 1 dl kokoschips 1 dl finthakket frisk dkoriander (eller citronmelisse) 1 rød almindelig chili (ikke for stærk) Fintrevet skal og saft af 1-2 limefrugter 100 g feldsalat Fremgangsmåde Skær mangoen i tern, efter at du har fjernet skræl

Mørbrad med bønner og bacon
4 personer Mørbrad • 1 svinemørbrad (600 g) • Salt og peber • 2 tsk. olivenolie Bønner og bacon • 600 g bønner (frosne) • 140 g fuldkornspasta (eks. penne) • 100 g bacon i skiver • 100 g Pikant light friskost • Revet skal af 1 usprøjtet citron •

Grillspyd med mandler og safran-quinoa
Opskrift til 4 personer DET SKAL DU BRUGE 600 g skinkeinderlår, afpudset 2 løg 1 mellemstor gul peberfrugt 1 mellemstor rød peberfrugt 1 tsk olivenolie 100 g mandler 4 tsk salt 3 spsk olivenolie til stegning af mandlerne (tæller kun med 1 tsk olivenolie i total antal kcal) 1 portion

Blomkål med rejer og ærter
Opskrift til 4 personer * Kan du ikke lide karry, så brug en masse grønne krydderurter i stedet for. DET SKAL DU BRUGE 1 mellemstort blomkål vand og salt til kogning 2 håndfulde (100 g) hoved- eller hjertesalat 200 g grønne ærter 200 g rejer 1 kvist dild til pynt