Rød fiskesuppe med tomat og peberfrugt
Kulhydrater pr. portion (3 portioner pr. opskrift): 31 gram Denne fiskesuppe har en kraftig smag og er et godt alternativ til klassisk hvid fiskesuppe. Fiskesuppen kan serveres med en skive groft brød eller eventuelt fuldkornsris til – det er op til dig. Drys revet parmesan over inden servering. PRØV OGSÅ:
Fetacreme med bagte tomater
Kulhydrater pr. pers. ca. 6 gram Fetacreme med bagte tomater er lækkert som tilbehør til både grøntsager, kød og fisk og er fantastisk som en del af en middag med mange små retter. Har du lyst til noget spændende tilbehør til grillmaden denne sommer? En ekstra ret til tapasbordet? Eller
Grydebrød med frø, kerner og havre
Kulhydrater pr. hele brød: ca. 420 gram Synes du, at det er for besværligt at bage brød? Så er grydebrød måske noget for dig – dette hjemmebagte brød kræver nemlig kun lidt arbejde og en smule tålmodighed. Grydebrød kræver kun lidt arbejde, men skal hæve længe. Du kan variere indholdet,
Bønnerisotto med squash og kantareller
Kulhydrater pr. portion: 26 gram Denne ret er lavet helt uden ris og er en mellemting mellem en bønneragout og en risotto. Lidt mere blodsukkervenlig og velsmagende. Denne lune ret smager lækkert af efterår og er et nærende og blodsukkervenligt alternativ til den traditionelle risotto. Her er risene erstattet med
Grillet hjertesalat med urtedressing og parmesan
Kulhydrater pr. portion: 3 gram Har du nogensinde smagt grillet hjertesalat? Det er frisk tilbehør til kød, fisk eller ost. Grillet hjertesalat er dejligt tilbehør, og salaten kan også steges på en pande. I denne opskrift har salaten fået selskab af en dejlig dressing og parmesan, og retten er velegnet