Panna cotta med julekrydderier
Udgivet for første gang: 14.12.24Kulhydrater pr. portion: 4,5 gram
Fibre pr. portion: 0 gram
Julen nærmer sig, og her får du en opskrift på en lækker dessert med julesmage, som passer perfekt til julebordet!
Panna cotta er enkelt at lave og er en superskøn dessert at servere for gæster, eftersom du kan forberede den dagen i forvejen.
LÆS OGSÅ: Kanelsmåkager med havre og rosiner
Ingredienser
Til seks portioner skal du bruge:
6 dl fløde
2 dl mælk
3 tsk. Natreen-sødemiddel
1 tsk. vaniljeekstrakt
1 tsk. kanel
1/4 tsk. nelliker
1/4 tsk. ingefær
5 plader husblas
LÆS OGSÅ: Mandelkiks med havre og dadler
Fremgangsmåde
- Kog fløde, mælk, sødemiddel og krydderier op, imens du rører i bunden af gryden.
- Læg husblas i blød i koldt vand.
- Når flødeblandingen er kogt op, skal du slukke for varmen, klemme vandet fra husblas tilsætte den til blandingen.
- Rør, indtil al husblas er opløst, og fordel panna cotta-blandingen i seks små dessertglas.
- Lad desserten stå i køleskabet og sætte sig natten over. Velbekomme!
Kilde til beregning: matvaretabellen.no og producenternes hjemmesider.
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.