Diabetes opskrifterMad

Panna cotta med julekrydderier

Udgivet for første gang: 14.12.24
Andrea Jensen Moth
Skrevet af: Andrea Jensen Moth

Andrea Jensen Moth er 27 år og har en bachelorgrad i samfundsernæring. Hun brænder for næringsrig og farverig mad, som gør både krop og sind glad. Andrea har tidligere arbejdet med udvikling af sunde og nærende færdigretter og mener, at sund mad skal være tilgængeligt og enkelt!

Kulhydrater pr. portion: 4,5 gram
Fibre pr. portion: 0 gram

Julen nærmer sig, og her får du en opskrift på en lækker dessert med julesmage, som passer perfekt til julebordet!

Panna cotta er enkelt at lave og er en superskøn dessert at servere for gæster, eftersom du kan forberede den dagen i forvejen.

Annonce

LÆS OGSÅ: Kanelsmåkager med havre og rosiner

Ingredienser

Til seks portioner skal du bruge:

6 dl fløde
2 dl mælk
3 tsk. Natreen-sødemiddel
1 tsk. vaniljeekstrakt
1 tsk. kanel
1/4 tsk. nelliker
1/4 tsk. ingefær
5 plader husblas

LÆS OGSÅ: Mandelkiks med havre og dadler

Fremgangsmåde

  1. Kog fløde, mælk, sødemiddel og krydderier op, imens du rører i bunden af gryden.
  2.  Læg husblas i blød i koldt vand.
  3. Når flødeblandingen er kogt op, skal du slukke for varmen, klemme vandet fra husblas tilsætte den til blandingen.
  4. Rør, indtil al husblas er opløst, og fordel panna cotta-blandingen i seks små dessertglas.
  5. Lad desserten stå i køleskabet og sætte sig natten over. Velbekomme!

Kilde til beregning: matvaretabellen.no og producenternes hjemmesider.

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce
Diabetes Type 2 nyhedsbrev