Diabetes og spiseforstyrrelser – “fedtmåler”
Jeg bliver ved med at rette fokus på en af mine store hjertesager, når det gælder diabetes og eventuelle komorbiditeter. Jeg går stærkt ind for ærlighed og åbenhed. Så i dette indlæg vil jeg komme med nogle flere tanker og brutale sandheder om diabetes og spiseforstyrrelser. Jeg brænder særligt meget
Hvorfor har jeg pludselig brug for mindre insulin?
Kroppens insulinbehov ændrer sig hele tiden. En person, der har brugt insulin i lang tid og ved, hvor meget insulin de skal beregne til et måltid, eller bruger den samme mængde insulin hver dag, kan pludselig opleve et lavere blodsukkerniveau end normalt. Behovet for insulinbehovet har ændret sig og er
Kanelsmåkager med havre og rosiner
Kulhydrater pr. cookie: 11,5 gram Fibre pr. cookie: 4 gram Disse kanelsmåkager indeholder mandelmel og fuldkornsmel af havre, hvilket gør dem mere fiberrige og mættende end sædvanlige cookies. Derudover er de bagt med en sukkererstatning. Sprøde udenpå og bløde indeni – præcis som de skal være! Har du bagt småkager
Lækker tunfiskesalat
Kulhydrater: 1 g per 100 Denne salat kan laves på under to minutter. Nærende, enkel og rigtig lækker! Her er, hvad du skal bruge: 1 dåse tun (i vand, ikke olie)4 spsk. mayonnaise, gerne hjemmelavet1 løg, kun den grønne del. Man kan også bruge forårsløg eller porre.4-6 skiver syltede cornichoner,
Diabetes er et aktiv i mit job
I mit job som farmakonom møder jeg mange mennesker med diabetes, både med type 1 og type 2. Jeg synes, det er godt at jeg kan bruge mine egne erfaringer og viden som et aktiv i mit job, og jeg får tilbagemeldinger fra både kunder og kollegaer om, at det