Jeg er vaccineret. Hvad nu?
Læsernes historier

Som Oslo-borger med underliggende sygdom blev jeg færdigvaccineret i slutningen af maj. Hvad betyder det for mig og min hverdag? Jeg blev meget angst, da corona kom til landet i marts 2020. Meget har ændret sig siden da, og det største for mit vedkommende er, at jeg nu er fuldt

Læs mere
God versus mindre god følingsmad
Læsernes historier

Lavt blodsukker og insulinføling er noget, vi diabetikere oplever dagligt. Så skal vi hurtigt have noget mad. Men hvad skal vi vælge? Mad, vi godt kan lide, eller mad, vi er mindre glade for? Jeg står ofte i et dilemma, når jeg skal beslutte, hvad jeg skal spise, når mit

Læs mere
Havrescones med rosin og abrikos
Diabetes opskrifterMad

Kulhydrater per scone: 40 g. Heraf fibre: 8 g Disse scones kan laves i store portioner til fryseren og tages ud og spises som en lækker og nærende morgenmad eller frokost. Passer til al slags pålæg. Min favorit er hvid ost med et kogt æg ved siden af. Eftersom de

Læs mere
Røræg med svampe og tomat
Mad

Kulhydrater per portion: 10 gramFibre: 6 gram Røræg er lækkert til frokost, og hvis den steges med forskellige grøntsager og serveres med en frisk salat, har du et flot og nærende måltid. Til denne røræg kan du bruge de grøntsager, du har og kan lide. Peberfrugt og squash passer eksempelvis

Læs mere
Er alle jubilæer værd at fejre? 25 år med diabetes. Del 4.
Læsernes historier

Det er på en måde en del af vores kultur at fejre jubilæer. Vi kan lide at fejre store og små begivenheder i livet, særligt de hyggelige begivenheder.  Men hvad med mange år med en kronisk sygdom? Er det værd at fejre? I så fald – hvordan bør man fejre

Læs mere
SHARE

Sample Home 2