Mennesker med diabetes kan forbedre deres helbred gennem kosten
Mad er en meget vigtig del af håndteringen af diabetes. Det, vi tilbereder og spiser, kan bidrage til en konkret forbedring af vores sundhed. Et boom inden for madlavningsprogrammer har vakt interessen blandt mange mennesker i hele verden. Men den hektiske daglige rutine har sat en begrænsning for den tid,
Opskrift på Kylling piccata
Næringsindhold:Kylling 3,7 gram kulhydrater pr. portionTomat/spinat 10,7 gram kulhydrater og 4,2 gram fiber pr. portion Kylling piccata er en lækker og sund middagsret for hele familien. Kylling piccata er en italiensk klassiker med smag af citron og kapers. Kyllingebrystet skal være slået, krydret og paneret med mel, inden du steger
Nærende havregrød
Kulhydrater: 41 gram pr. portion Fibre: 8 gram Dette er den mest mættende havregrød, du kan lave! Denne opskrift på nærende havregrød er på en enkelt portion, men er nem at gange op for en hurtig og nem morgenmad hele ugen! Selvom det kan lyde underligt, er ægget den hemmelige
Dette er fermentering af grøntsager!
Fermentering er en gammel tradition, der er blevet trendy. Fermenteret mad er ofte meget lettere for tarmen at håndtere og fordøje. Men hvad er det egentlig? Fermentering er en kemisk reaktion, hvor glukose – et kulhydrat – omdannes til alkohol, syrer og karbondioxid ved hjælp af mikroorganismer.Når vi fermenterer grøntsager,
Derfor har jeg altid ekstra diabetesudstyr med mig
Ulempen ved at have bugspytkirtlen siddende «udenpå kroppen» er, at du kan miste den. Behovet for at have ekstra diabetesudstyr tilgængelige kan hurtigt opstå. Og lige præcis dette har jeg oplevet flere gange hen over sommeren. Hvis der er en ting, jeg har lært gennem de år, jeg har haft