Torskecurry i fad
Udgivet for første gang: 16.10.22Kulhydrater (hele retten): 30 gram
Fiber: 13 gram
Torsk passer godt til asiatiske smage, og dette fiskefad med curry er en enkel og velsmagende hverdagsret.
Brug gerne andre grøntsager, alt efter hvad du har, og hvad du kan lide. Server retten med ris, quinoa eller andet tilbehør efter ønske.
PRØV OGSÅ: Hoisin-stegt ørred med ris kogt i kokosmælk
Ingredienser
2 portioner
2 torskefileter, ca. 350 g
1 mellemstor sød kartoffel
1 grøn peberfrugt
1 lille porre
ca. 200 g cherrytomater
et bundt asparges (ca. 16 stk.) skåret i stykker
en lille pose frisk spinat (ca. 65 g)
1 dåse kokosmælk
1 spsk. grøn karrypasta
1 spsk. sojasauce
1-2 dl vand
2 spsk. frisk ingefær, revet eller finthakket
peber
en smule limesaft
Til servering:
frisk koriander
PRØV OGSÅ: Salat med bagt laks og sennepsdressing
Fremgangsmåde
1. Skræl den søde kartoffel, og vask porren. Skær grøntsagerne i mellemstore stykker, og læg dem i et stort ildfast fad. Tilsæt olie og krydderier, og bag retten i ovnen ved 220 grader i ca. 15 minutter, indtil grøntsagerne er møre.
2. I mellemtiden blandes alle ingredienserne til karrysaucen.
3. Læg torsken i fadet sammen med cherrytomater og asparges. Hæld karrysaucen over, og bag fadet i yderligere ca. 10 minutter, indtil fisken er bagt.
4. Vend spinaten i den varme sauce, indtil den falder sammen.
5. Serveres med frisk koriander og andet tilbehør efter ønske.
PRØV OGSÅ: Asiatisk salat med tofu og jordnøddesauce
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.