Diabetes opskrifterMad

Vaffel med hytteost

Udgivet for første gang: 20.06.24
Hanna Fjeldheim Dale
Skrevet af: Hanna Fjeldheim Dale

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mad på www.happyfoodstories.com og arbejder som klinisk ernæringsekspert. Hanna ønsker at inspirere med sund, farverig og enkel mad, der glæder både krop, mave og sind.

Kulhydrater pr. vaffel: 24 gram
Heraf 3 g fibre

Vaffel med hytteost er en grovere og mere proteinrig vaffel Perfekt som et alternativ til brød.

Disse vafler er hurtige at lave, og kan fint holde sig i køleskabet et par dage. Passer godt til både saltet og sødt pålæg.

Annonce

PRØV OGSÅ: Grønne nachos med bagt kartoffel og sød kartoffel

Ingredienser

Opskriften giver 2 stk. vafler

2 æg
40 g havregryn
1 tsk bagepulver
2 store spsk hytteost
3 spsk mel (jeg brugte speltmel)
ca. 1 dl mælk

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en skål og bland dem til en jævn masse med en stavblender.
  2. Juster med mere mælk eller mel efter behov, så du får en relativt tyktflydende dej.
  3. Lad dejen hvile i mindst 10 minutter før du bager vaflerne.
  4. Spæd dejen op med mere mælk, hvis den er blevet for tyk. Smør vaffeljernet med smør, og bag vaflerne indtil de er gyldenbrune.

PRØV OGSÅ: Mandelkiks med havre og dadler

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce