Diabetes opskrifterMad

Verdens nemmeste chokoladekage

Udgivet for første gang: 08.09.21 | Sidst redigeret: 09.09.21
Denne artikel er mere end 2 år gammel og kan derfor indeholde forældet information
Hanne Storhaug Jensen
Skrevet af: Hanne Storhaug Jensen

Hanne blogger på spirenemat.no. Hun er kok, ernæringsekspert og medicinstudent. Hun er også en uddannet yogalærer fra Indien. Hanne har et stort engagement i god mad og ernæring. Hun mener, at den bedste mad er den, vi laver selv.

En nemmere kage skal man lede længe efter. Den kan laves på under to minutter, og den har kun to ingredienser. Derudover er den utroligt lækker.

Kulhydrater: ca. 16 g pr. 100

Ingredienser

250 g mørk chokolade

Annonce

3 dl piskefløde, gerne økologisk

Sådan gør du:

  1. Smelt chokoladen i lidt piskefløde ved svag varme eller i et vandbad. Chokolade tåler ikke høj varme, så her skal du passe godt på.
  2. Når chokoladen er smeltet, hældes resten af piskefløden i, og det hele piskes til en luftig creme i røremaskinen, eller i hånden, hvis du vil have lidt træning.
  3. Stilles i køleskabet mindst tre timer inden servering.

Tip! Passer godt sammen med friske jordbær og let pisket flødeskum

En dejlig afslutning på et godt måltid, eller måske som en selvstændig ret?

PRØV OGSÅ: Hindebærdessert uden tilsat sukker

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce
Diabetes Type 2 nyhedsbrev