Vintersalat med kål og citrus
Udgivet for første gang: 12.03.23Kulhydrater per 100 g: 8 gram (i alt: 101 g)
Denne vintersalat er fuld af farve, smag og god næring og passer til det meste.
Vintersalat med kål og citrus kan sagtens serveres sammen med kød eller fisk, som en del af et større måltid eller som en selvstændig ret.
PRØV OGSÅ: Laksesalat med chilimajo og bagte grøntsager
Ingredienser
Salat til ca. 6 portioner
½ – 1 rødkålshoved (alt efter størrelse)
en lille pakke frisk spinat
2 appelsiner
1 pære
kerner fra ½ granatæble
80 g valnødder
Dressing:
2 spsk. grov sennep
4 spsk. olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
saften af ½ citron
2 tsk. honning
revet skal af ½ citron (helst økologisk)
peber
PRØV OGSÅ: Rodfrugtsalat med æg og tahin
Fremgangsmåde
1. Hak rødkål og spinat fint, og bland det sammen.
2. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, og bland dressingen med kål og spinat.
3. Skær pæren og appelsinen i tynde skiver, og læg dem oven på kålen.
4. Drys granatæblekerner og knuste valnødder på.
PRØV OGSÅ: Nudelsalat med sprødstegt tofu
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.